اگر به دنبال اخذ مشورت تخصصی برای چگونگی نوشتن یک کاورلتر عالی برای مقاله خود هستید در اینجا مقالهای با عنوان کاورلتر مقاله و دستورالعمل جامع نگارش آن ارایه نمودهایم و سعی داریم در نگارش کارولتر تمامی نکات مهم را مطرح کنیم. ما میدانیم که کاورلتر میتواند بر تصمیم یک ادیتور در پذیرش یا عدم پذیرش یک مقاله تأثیر بگذارد. در این دستورالعمل جامع نگارش کاورلتر مقاله سه حیطه را با جزییات توضیح خواهیم داد: (۱) چرا باید یک کاورلتر قدرتمند بنویسیم (۲) چه چیزهایی باید در آن بگنجانیم و (۳) کاورلتر مقاله باید چه ساختاری داشته باشد. با سایت چاپ مقاله نارون ژورنال هراه باشید.
کاورلتر مقاله و دستورالعمل جامع نگارش آن
۱- چرا باید یک کاورلتر مقاله قدرتمند بنویسیم؟
هرچند مقاله شما و کیفیت آن باید اثبات کننده خود باشد و کیفیت خود را نشان دهد، با این وجود، نگارش یک کاورلتر قوی میتواند قدرت و اهمیت مقاله شما را برجستهتر سازد و به نوعی ادیتور مجله را بیش از سایر مقالات تحت تاثیر خود قرار دهد.
متأسفانه باید بپذیریم که بخشی از فرایند تصمیمگیری در مورد پذیرش مقاله در مجله مبتنی بر یک مدل تجاری است. ویراستاران باید مقالاتی را انتخاب کنند که مورد توجه خوانندگانشان باشد. به عبارت دیگر، مقاله شما در صورت انتشار، باید برای آنها درآمدزایی داشته باشد و یا استنادات زیادی برای مجله آنها به همراه آورد. وقتی کاملاً مشخص نیست که چگونه مقاله پژوهشی شما میتواند بر اساس عنوان و محتوای توجه سردبیر را به خود جلب کند (به خصوص وقتی که مقالهتان برای ادیتورها بسیار فنی و تخصصی باشد و آنها نتوانند سریعاً برداشتی از مقاله شما کنند)، در اینجا کاورلتر فرصتی است که شما برای متقاعد کردن ویراستاران میتوانید از آن بهرهمند شوید.
علاوه بر فاكتورهای اقتصادی و علمی که نظر ادیتور را تحت تاثیر قرار میدهند، بسیاری از ادیتورها به این دلیل از کاورلتر استفاده میکنند تا مطمئن شوند که آیا نویسندگان مقاله توانایی رعایت دستورالعملها را دارد یا خیر. به عنوان مثال، اگر در دستورالعمل مجله این الزام برای نویسندگان وجود داشته باشد که تایید کنند در کل فرآیند تحقیق اصول اخلاقی را زیر پا نگذاشتهاند یا مقاله آنها قبلاً در جای دیگری چاپ نشده است، باید نویسندگان به این اصول اشاره کنند و صحت آنها را تایید نمایند. عدم تایید و حتی عدم اشاره به این قوانین، ادیتور را مجاب میکند که نویسندگان علاقهای به رعایت اصول اساسی نداشتهاند. این نکات، نکات مهمی هستند که شما باید با اشاره به آنها ادیتور مجله را تحت تاثیر قرار دهید.
۲- در کاورلتر مقاله چه مواردی باید نگارش شود؟
اطاعات بسیار وسیعی که در وب سایتهای مختلف درباره محتویات کاورلتر ذکر میشود را کنار بگذارید. صرفاً اطمینان حاصل کنید که اطلاعات درخواست شده توسط ویراستاران همان مجله را در اولویت قرار دهید. همانطور که در بالا توضیح دادیم، عدم درج اطلاعات مورد نیاز که در مجله ذکر شده منجر به رد خودکار مقاله شما خواهد شد.
با در نظر گرفتن اصل کلی فوق، اکنون لیستی از عناصری که در کاولتر باید ارایه شود و عناصری که نباید ارایه شود را ذکر میکنیم:
اطلاعات ضروری برای کاولتر مقاله
- نام ادیتور (در صورتی که آن را میدانید)
- نام ژورنالی که ارسال میکنید
- عنوان مقاله
- نوع مقاله (مروری، علمی پژوهشی، مطالعه موردی و غیره)
- تاریخ ارسال
- پیشینه مختصر تحقیق و سؤال پژوهشی که میخواهید به آن پاسخ دهید
- مرور اجمالی روشی پژوهشی که استفاده شده
- یافته های اصلی و اهمیت آن برای جامعه علمی (چگونه پژوهش شما توانسته است درک دیگران از یک مفهوم را گسترش دهد)
- اطلاعات تماس نویسنده مسئول
- بیانیهای که مقاله شما قبلاً منتشر نشده است و در حال حاضر توسط ژورنال دیگری مورد بررسی نیست و همه نویسندگان آن را تأیید کرده و موافقت کردهاند که مقاله را به این ژورنال ارسال کنید.
سایر اطلاعاتی که معمولاً درخواست می شود:
- لیست کوتاه مقالات مشابه که قبلاً توسط مجله منتشر شده است
- لیست آثار مربوط به توسط شما یا نویسندگان همکار که قبلاً منتشر شده اند یا توسط مجلات دیگر چاپ شدهاند. میتوانید نسخه هایی کپی از آن آثار را الصاق کنید.
- تخصص های فنی مورد نیاز برای ارزیابی مقاله شما
- داوران بالقوه و اطلاعات تماس آنها (چند داور معرفی کنید و اطلاعات تماس آنها را ذکر کنید)
- در صورت لزوم، افرادی که نمیتوانند مقاله شما را داوری کنند را نیز بیان کنید. مثلا بنویسید داورانی که اطلاعاتی در زمینه روانکاوی اطلاعات و تجربهای ندارند نمیتوانند مقاله شما را داوری کنند.
- سایر بیانیه های مورد نیاز ژورنال (به عنوان مثال، رعایت موازین اخلاقی، تعارض یا تضاد منافع ، موافقت با شرایط ارسال، امضای بیانیه حق کپی رایت).
عناصر و اطلاعاتی که نباید در کاورلتر مقاله ذکر شوند
- از اصطلاحات اختصاری زیاد استفاده نکنید.
- یافتههای پژوهشتان را بیش از حد با اهمیت جلوه ندهید. از کلماتی مانند “ابتکاری و بسیار جدید”، “اولین بار” و “تحول برانگیز” اجتناب کنید. این نوع اظهارات تعصب را نشان میدهند و باعث میشوند ادیتور توانایی شما در ارزیابی عینی شایستگی کار شما را مورد سوال قرار دهد.
- از آوردن نامها و اسامی غیر ضروری بپرهیزید. سردبیران به ارایه لیستی از افرادی که مقاله شما را تایید نمودهاند و اعتبار و شهرت نویسندگان مقاله را تایید میکنند علاقهای ندارند. آنها میخواهند بدانند که آیا محتوای شما با معیارهای آنها مطابقت دارد یا خیر. بنابراین فقط به این موارد و نکات بپردازید و توجه کنید.
- رمان ننویسید. کاورلتر را در یک صفحه بنویسید. در این یک صفحه به صورت مختصر و مفید کار خود را به درستی توضیح داده و مفهوم آن را به ویراستاران توجیه کنید.
- از طنز و شخی پرهیز کنید. لحن شوخی و طنز در نگارش کاورلتر به سادگی میتواند باعث از بین رفتن شانس چاپ مقالهتان شود. پس، اگر واقعاً نمیخواهید مقالهتان چاپ شود از لحن طنز و شوخی استفاده کنید.
۳- کاورلتر مقاله چه ساختاری دارد.
شما باید در نگارش کاورلتر از زبان رسمی استفاده کنید. نمونههای فراوانی از ساختار یک کاورلتر مقاله وجود دارد اما آنچه که مهم است محتوای کاورلتر میباشد که شما میبایست آن را با دقت نگارش کنید.
از این لینک میتوانید به یک نمونه با ساختار از کاورلتر را مشاهده کنید.
آخرین ملاحضات قبل از ارسال کاورلتر مقاله به مجله
در اینجا قبل از ارسال کاورلتر مقاله به مجله یکسری ملاحضات را ذکر نمودهایم که میتوانید به عنوان چک لیست از آنها استفاده کنید. این ملاحظات برای نگارش یک کاولتر انگلیسی است اما میتوانید از برخی از اصول آن برای کاورلتر فارسی نیز استفاده نمایید.
- از فونت Arial یا Times New Romanبا سایز ۱۲ استفاده کنید.
- بین سطور متن از تک فاصله (one line space) استفاده کنید.
- پاراگرافها تورفتگی نداشته باشد.
- متن نهایی را به صورت justified مرتب کنید.
- به شدت به عدم وجود اشتباه گرامری و غلط املایی حساس باشید.
- نام ادیتور را مجدداً بررسی کنید که اشتباه ننوشته باشید. میتوانید برای اطمینان، از مجله استعلام کنید تا نام ادیتور را دقیق داشته باشید.
موسسه نارون ژورنال ارایه دهنده خدمات چاپ مقاله و ترجمه مقاله
در اینجا به بررسی مطلبی با عنوان کاورلتر مقاله و دستورالعمل جامع نگارش آن پرداخته شد. موسسه نارون ژورنال ارایه دهنده خدمات مختلف برای پژوهشگران میباشد. این موسسه که خود صاحب امتیاز مجلات علمی داخلی مختلفی است، با داشتن سالها تجربه در حیطه انتشار مقالات و چاپ مقالات، سعی دارد تا به پژوهشگران، دانشجویان و اساتید خدمات پژوهشی ارایه نماید. این خدمات در حیطه چاپ مقاله، پذیرش مقاله و ترجمه تخصصی مقاله به همره ادیت تخصصی مقاله، فورمتبندی مقاله بر اساس دستورالعملهای آن و سابمیت و ارسال مقاله میباشند. در
متقاضیان دریافت خدمات پژوهشی میتوانند با مراجعه به صفحه ثبت سفارس ما، درخواست خود را ارسال نمایند. همکاران ما بعد از بررسی دقیق درخواست شما، در کوتاهترین زمان ممکنه پاسخ درخواست شما را ارایه خواهند نمود. همچنین، میتوانید از طریق صفحه تماس با ما، به صورت تلفنی با همکاران ما در بخشهای مختلف در ارتباط باشید.
ثبت ديدگاه