آشنایی با ریسرچ گیت و ده واقعیت جالب درباره آن

وب سایت ریسرچ گیت در سال ۲۰۰۸ توسط یک ویروس‌شناس به نام Ijad Madisch ایجاد شد. این وب سایت فعالیت خود را در بوستون، ماساچوست آغاز نمود و بعداً به برلین در آلمان انتقال داده شد. در این مطلب به آشنایی با وب سایت ریسرچ گیت خواهیم این پرداخت. تمامی پزوهشگران می‌توانند با عضویت در این وب سایت از منافع آن بهره‌مند گردند. برای مثال، افراد می‌توانند از طریق این وب سایت با محقان دیگر آشنا شوند و از این طریق پژوهش‌هایی را طراحی کرده و به کمک یکدیگر انجام دهند. همچنین، پژوهشگران در این سایت این امکان را دارند که چکیده یا فول تکست مقاله یا مقالات خود را بعد از چاپ مقاله با دیگران به اشتراک بگذارند. اشتراک‌گذاری مقاله با سایرین در این وب سایت می‌تواند میزان استناددهی را برای آن مقاله یا مقالات افزایش دهد و از این طریق موجب افزایش شاخص اچ ایندکس فرد محققان گردند. در این مطلب که با عنوان آشنایی با ریسرچ گیت و ده واقعیت جالب درباره آن است سعی نموده‌ایم با مطالعه منابع مختلف، جامع‌ترین مطالب را در باره وب سایت ریسرچ گیت به شمار ارایه نماییم. پرداخته با سایت چاپ مقاله نارون ژورنال همراه باشید.

آشنایی با ریسرچ گیت و ده واقعیت جالب درباره آن

ریسرچ گیت ResearchGate یک سایت تجاری و یک سبکه اجتماعی اروپایی  است که برای دانشمندان و محققان راه‌اندازی شده است. ریسرچ گیت عمدتاً برای به اشتراک گذاشتن مقالات، سؤالات و پاسخ دادن به سؤالات و یافتن همکار برای انجام پژوهش‌ می‌باشد. تطبق بررسی‌های انجام شده این وب سایت بزرگترین شبکه اجتماعی برای جامعه دانشگاهی است؛ هرچند برای خواندن مقالات در این سایت نیازی به ثبت نام وجود ندارد، افرادی که مایل به عضویت در سایت هستند باید برای ثبت نام، دارای یک حساب کاربری یا آدرس ایمیل از موسسه شناخته شده باشند یا به صورت دستی تأیید شوند و به عنوان یک محقق تأیید شوند. اعضای سایت هر کدام مشخصات کاربری دارند و می توانند خروجی تحقیق از جمله مقالات، داده ها، فصل های کتاب، نتایج منفی، ثبت اختراعات، پیشنهادهای تحقیق، روش‌ها و منبع نرم‌افزارهای مختلف را بارگذاری کنند. همچنین ممکن است کاربران فعالیت های سایر کاربران را دنبال کنند و با آنها درگیر بحث و گفتگو شوند. کاربران این سایت، قادر به تعامل با سایر کاربران هستند.

شما در ریسرچ گیت چه اقداماتی می‌توانید انجام دهید؟

  • Researchgate به همه اجازه می دهد تا پژوهش‌های چاپ شده، داده ها و پروژه‌های خود را با میلیون‌ها محقق دیگر به اشتراک بگذارند.
  • شما می‌توانید با کارشناسان حیطه پژوهش و تحقیق، همکاران پژوهش و نویسندگان دیگر در ارتباط باشید و همواره با آنها همکاری کنید.
  • با افرادی که مقالات شما را می‌خوانند و استناد می‌دهند آشنا شوید و ارتباط بگذارید.
  • سوال پژوهشی بپرسید و پاسخ‌هایی برای حل مشکلات پژوهشی ارایه کنید.
  • از پروژه‌های فعلی خود اطلاع رسانی کنید و از آخرین اخبار علمی باخبر باشید.

آشنایی با ریسرچ گیت و ده واقعیت جالب درباره آن

۱- Researchgate در سال ۲۰۰۸ توسط دو پزشک Dr.Ijad Madisch و Dr.Soren Hofmayera به همراه یک دانشمند کامپیوتر Horst Fickenscher تاسیس شد.

۲- شبکه Researchgate دارای ۱۵ میلیون عضو است که می‌توانند با یکدیگر در ارتباط باشند.

۳- در این وب سایت، ۶۸ برنده جایزه نوبل نیز عضو هستند که تحقیقات ارزشمند خود را با سایر پژوهشگران به اشتراک می‌گذارند.

۴- محققانی از بیش از ۱۹۳ کشور جهان در این وب سایت کنار یکدیگر هستند.

۵- در این وب سایت، بیش از ۱۰۰ میلیون نسخه چاپی مقاله دردسترس عموم می‌باشد.

۶- طبق گزارش ماهانه، بیش از ۹۰ میلیون نفر از پژوهش‌های به اشتراک گذاشته شده این وب سایت بازدید می‌کنند.

۷- وب سایت ریسرچ گیت یک پلتفرم تبلیغاتی مختص به خود دارد که نام آن ResearchGate Scientific advertising می‌باشد.

۸- حدود ۷۰ درصد درآمد ریسرچ گیت از این پلتفرم تبلیغاتی در کنار GOOGLE adsense است.

۹- آخرین بروز رسانی در ریسرچ گیت این امکان را به کاربران می‌دهد که بتوانند از علایق پژوهشی یکدیگر توسط پروفایل کاربری، اطلاع حاصل کنند.

۱۰- به وجود آمدن این وب سایت باعث دردسترس قرارگرفتن بیشتر مقالات چاپی شده است که باعث افزایش شاخص‌های علم سنجی محققان شده است.

موسسه نارون ژورنال ارایه دهنده خدمات چاپ مقاله و ترجمه مقاله

در اینجا به بررسی مطلبی با عنوان آشنایی با ریسرچ گیت و ده واقعیت جالب درباره آن پرداخته شد. موسسه نارون ژورنال ارایه دهنده خدمات مختلف برای پژوهشگران می‌باشد. این موسسه که خود صاحب امتیاز مجلات علمی داخلی مختلفی است، با داشتن سالها تجربه در حیطه انتشار مقالات و چاپ مقالات، سعی دارد تا به پژوهشگران، دانشجویان و اساتید خدمات پژوهشی ارایه نماید. این خدمات در حیطه چاپ مقاله، پذیرش مقاله و ترجمه تخصصی مقاله به همره ادیت تخصصی مقاله، فورمت‌بندی مقاله بر اساس دستورالعمل‌های آن و سابمیت و ارسال مقاله می‌باشند. در

متقاضیان دریافت خدمات پژوهشی می‌توانند با مراجعه به صفحه ثبت سفارس ما، درخواست خود را ارسال نمایند. همکاران ما بعد از بررسی دقیق درخواست شما، در کوتاهترین زمان ممکنه پاسخ درخواست شما را ارایه خواهند نمود. همچنین، می‌توانید از طریق صفحه تماس با ما، به صورت تلفنی با همکاران ما در بخش‌های مختلف در ارتباط باشید.

 

3 ديدگاه

  1. یاس اردیبهشت ۲۹, ۱۳۹۹ در ۸:۴۲ ب.ظ- پاسخ دادن

    سلام
    بدون ایمیل دانشگاهی امکان ثبت نام نیست؟ من فارغ التحصیل شدم
    ممنونم

    • مدیر سایت خرداد ۱۱, ۱۳۹۹ در ۱:۲۶ ب.ظ- پاسخ دادن

      با سلام
      نخیر متاسفانه، شما حتما بایست ایمیل دانشگاهی داشته باشید. یا اینکه ایمیل سازمانی داشته باشید.

    • محمد فدایی تیر ۱۳, ۱۳۹۹ در ۸:۱۱ ق.ظ- پاسخ دادن

      بدون ایمیل سازمانی هم امکان ثبت نام وجود دارد.

ثبت ديدگاه